20 C
Пловдив
17 юни, 2021
More

  Ден на отворени врати с безплатни прегледи за деца организира Клиника по педиатрия на УМБАЛ „

  Инициативата ще се проведе на 31 май, записването започва на 25-и Съорганизатор е екипът на Дарителската „Най-доброто за нашите деца и онкоболни“

  Още новини от Пловдив

  Милена Христоваhttps://zabeliazano.com
  Милена е част от екипа на Забелязано в Пловдив като репортер и редактор от края на 2019г.

  Ден на отворени врати послучай 1-ви юни с безплатни прегледи за децата от и региона организират ръководството на Клиниката по в УМБАЛ „“ ЕАД – Пловдив и екипът на Дарителската „Най-доброто за нашите и онкоболни“. Това съобщи началникът на лечебното звено проф. д-р Иван Иванов.

  Инициативата ще се проведе на 31 май 2021 г., понеделник, от 11 часа в амбулаторните кабинети на Клиниката по педиатрия на бул. „“ 15А.

  Безплатните прегледи и консултациите ще се извършват от медицински специалисти от различни клинични профили.

  Записванията започват от 25 май 2021 г., вторник, уточниха организаторите. Необходимо е родителите да позвънят на телефон 032 602 447 между 8 и 14 часа, като опишат накратко проблема и оставят имената на детето и телефон за обратна връзка. При записване на повече от 5 деца с проблем по една профилна специалност следващите ще бъдат пренасочени за 2, 3 и 4 юни 2021, поясниха организаторите.

  „Целта на тази наша инициатива е да изразим благодарност към децата от пловдивските училища и , които са най-големият дарител в кампанията за изграждането на нова сграда“, заяви проф. д-р Иван Иванов.

  ВИЖ ОЩЕ :  27 болници в цялата страна ще преглеждат безплатно пациенти с камъни в бъбреците

  В момента тече процедура по избор на изпълнител, след като през юли 2020 г. държавата отпусна близо 17 млн. лева. В инвестиционния проект за нова Клиника по педиатрия и онкохематология собствените средства на УМБАЛ „Свети Георги” ЕАД – Пловдив са 582 хил. лв. С дарителската кампания „Най-доброто за нашите деца и онкоболни” до 29 април 2021 г. са събрани 158 774 лева.

  Абонирайте се за канала на „Забелязано“ в YouTube. Ще видите ексклузивни клипове, репортажи, предавания и интервюта.
  Най-интересното от Пловдив и областта. Щракнете ТУК.

  - РЕКЛАМА -

  Вижте още

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  - РЕКЛАМА -
  - РЕКЛАМА -