20 C
Пловдив
17 юни, 2021
More

  Cupra Formentor – Тест драйв – АВТО ФОКУС

  Още новини от Пловдив

  Забелязано в Пловдивhttp://zabeliazanovplovdiv.com
  Забелязано в Пловдив предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си. При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

  Cupra Formentor! Най-вероятно това не ви говори нищо. Спокойно, не се паникьосвайте, проблемът не е във вашия телевизор.

  Благодарение на Хаас-60 , които ни предоставиха първия тестов автомобил в от тази марка и модел, хвърляме малко повече светлина по въпроса! С една дума – това е нова марка с чисто нов модел.

  Запознатите с Ваг групата ще кажат:

  -Това е Сеат.
  Ами Сеат е, ама не точно.
  Как така!?

  Реално Cupra е нова премиум марка, която се произвежда под шапката на Сеат, а Форментор е първият модел произвеждан изцяло и единствено под марката Cupra. Не сме сигурни дали успяхме да ви объркаме достатъчно, затова предлагаме да спрем до тук и да изгледате видеото, в което Стоян и Велко ще ви запознаят с всички интересни подробности, ще ви демонстрират автомобила и дори ще го изстрелят с лънч контрол за вас.

  А как и дали спряха, ще разберете в самото видео. Приятно гледане!

  Абонирайте се за канала на „Забелязано“ в YouTube. Ще видите ексклузивни клипове, репортажи, предавания и интервюта.
  Най-интересното от Пловдив и областта. Щракнете ТУК.

  ИзточникBropoint
  - РЕКЛАМА -

  Вижте още

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  - РЕКЛАМА -
  - РЕКЛАМА -