20 C
Пловдив
28 юли, 2021
More

  20 квадратни метра от покривната конструкция на къща са унищожени при пожар в Съединение

  Новини от и Региона

  30 сигнала за произшествия са получени в оперативния център на Регионалната дирекция пожарна и аварийна безопасност през изминалото денонощие, като само 5 са случаите с материални щети. 20 квадратни метра от покривната конструкция на къща са унищожени при в . Вчера по обяд е получен сигнал за горящ покрив на вила в местността Божова градина. Огънят е тръгнал от запалени треви покрай къщата, обхванал е навес и бързо се е разпространил към сградата. В овладяването на огнената стихия са се включили четири пожарни екипа.

  Неправилно боравене с електроуред е предизвикало пожар в заведение „Черно и бяло“ в . Запалена мазнина от фритюрник е вдигнала на крак местните огнеборци. Унищожени са документи и черно- бяла техника, като щетите не са сериозни.

  Неправилно ползване на електроуред е причина за пожар в асеновградския квартал Долни Воден. Частично унищожени са само мебели в лятна кухня, откъдето е тръгнал огъня. Благодарение на бързата намеса на екип от участъка в не са допуснати по- сериозни материални щети.

  ВИЖ ОЩЕ :  Лекар и пациент от Пловдив станаха герои в Национална кампания „За рака – с надежда“

  При 17 от сигналите пожарните автомобили са излизали да гасят сухи треви и храсти.

  Вижте още

  Новини