20 C
Пловдив
28 юли, 2021
More

  На Гергьовден в „Синя зона“ ще се паркира безплатно

  Новини от Пловдив и Региона

  Милена Христоваhttps://zabeliazano.com
  Милена е част от екипа на като репортер и редактор от края на 2019г.

  Паркирането в пловдивската „“  днес ще е , тъй като на 6 май официално се празнува Гергьовден, Ден на храбростта и Българската армия.

  От ОП „Паркиране и “ напомнят, че „Синя зона“ работи от понеделник до събота – от 08:30 до 18:30 часа. Цената за един час престой е 2 лв. и може да се заплати чрез закупуване на талони,  изпращане на SMS на номер 1332 или автоматите. Паркоматите предоставят удобен начин за таксуване, защото чрез тях шофьорите могат да  заплатят и кратък престой от 30 минути за сумата от 1 лев; важно е обаче издадената касова бележка да се постави на видимо за контрольорите място.

  Последната новост е, че от 26 април насам таксуването за „Синя зона“ по цялата улица „“ става само чрез паркомати и SMS на кратък номер 1332. За целта в участъка от колелото на Централна гара до кръстовището с ул. „Авксентий Велешки“ бяха поставени 3 нови машини. Служителите, които до скоро продаваха талони, са пренасочени към пресечките на улицата, които попадат в обхвата на зоната за платено паркиране.

  ВИЖ ОЩЕ :  Лекар и пациент от Пловдив станаха герои в Национална кампания „За рака – с надежда“

  Вижте още

  Новини