20 C
Пловдив
14 юни, 2021
More

  Обсъждане за данъците в Сопот – 29 Юли на площад Иван Вазов

  Още новини от

  Милена Христоваhttps://zabeliazano.com
  Милена е част от екипа на Забелязано в Пловдив като репортер и редактор от края на 2019г.

  Уважаеми сопотненци,

  Като заговорим за данъци, всички ние сме на едно мнение – колкото по-ниски, толкова по-добре. Но това ли е правилната позиция, като се има предвид, че чрез данъците община финансира дейности като улично , озеленяване и др. Ако данъците, представляват основния приход в нашето домакинство, дали искаме те да бъдат възможно най-ниски или искаме да бъдат възможно най-разумни и справедливи спрямо всички страни?

   

  По време на тежките месеци на епидемия от коронавирус заедно с ограничителните мерки община Сопот, както и почти всички общини в България, въведоха ограничителните мерки, но и такива, които да бъдат в подкрепа на хората, като замразяването на местни данъци и , в опит за облекчаване поне временно на бремето върху бизнеса и гражданите.

  Това беше естествена реакция на местната власт в опит за ограничаване на икономическите щети, но в дългосрочен план тази мярка сама по себе си може да нанесе щета върху общинските бюджети.

   

  Да намерим заедно добро и справедливо решение за града и за всяко семейство. Заповядайте в сряда, 29 юли 2020 г., в 17:30 часа на площад „Иван Вазов“. Нека заедно и в безопасна социална дистанция обсъдим местните данъци и такси. Правилното решение се взима в условия на дебат.

  Очакваме Ви.

   

  С уважение,

  ДЕЯН ДОЙНОВ Кмет на Община Сопот

  тел.: 03134 60 – 03

  факс: 03134 76 – 60

  Абонирайте се за канала на „Забелязано“ в YouTube. Ще видите ексклузивни клипове, репортажи, предавания и интервюта.
  Най-интересното от Пловдив и областта. Щракнете ТУК.

  - РЕКЛАМА -

  Вижте още

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  - РЕКЛАМА -
  - РЕКЛАМА -