20 C
Пловдив
17 юни, 2021
More

  Ангел Стоев проведе работно съвещание с представители на държавни дружества и ведомства

  Още от

  Милена Христоваhttps://zabeliazano.com
  Милена е част от екипа на Забелязано като репортер и редактор от края на 2019г.

  на област Ангел Стоев проведе работно съвещание с представители на държавни дружества и ведомства във връзка с предстоящия парламентарен вот.

  На срещата присъстваха заместник-областните управители, главния секретар на и представители на Областно пътно управление, , Басейнова дирекция „Източнобеломорски район“, Напоителни системи, Регионална инспекция по околната среда и водите, РУО, РЗИ, Областна дирекция по безопасност на храните, Регионална дирекция „Автомобилна администрация“, Регионална дирекция по горите, НЕК ЕАД – Предприятие , МЕР – Пловдив, Регионална служба по заетостта, ТП НОИ, Регионално управление „Български пощи“.

  „Искаме държавните ведомства и фирми да работят изключително добре по време на самите избори, за да могат гражданите да бъдат спокойни и да не се притесняват за битови проблеми“ – категоричен бе областният управител.

  Той запозна присъстващите със свършеното до момента от Областна администрация във връзка с произвеждането на честни и прозрачни избори.

  Ангел Стоев напомни, цитирайки чл. 182 от Изборния кодекс, че не се допуска предизборна агитация в държавни и общински учреждения, институции, държавни и общински предприятия и в търговски дружества с повече от 50 на сто държавно или общинско участие в капитала, че лицата на изборна длъжност в синдикалните и работодателските организации не може да провеждат предизборна агитация на работните си места, както и за забраната за използването на държавния и общинския транспорт за предизборна агитация.

  Участниците в срещата се договориха за тясна комуникация и съдействие при подготовката и провеждането на парламентарните избори на 11 юли.

  Абонирайте се за канала на „Забелязано“ в YouTube. Ще видите ексклузивни клипове, репортажи, предавания и интервюта.
  Най-интересното от Пловдив и областта. Щракнете ТУК.

  - РЕКЛАМА -

  Вижте още

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  - РЕКЛАМА -
  - РЕКЛАМА -