20 C
Пловдив
14 юни, 2021
More

  Доброволци организират пролетен панаир на осиновените кучета

  Още новини от Пловдив

  Милена Христоваhttps://zabeliazano.com
  Милена е част от екипа на Забелязано в Пловдив като репортер и редактор от края на 2019г.

  Доброволците към Общинския приют – Пловдив „ПРИЯТЕЛ ЗАВИНАГИ“, в съдействие с ОП „“ организират „ПРОЛЕТЕН ПАНАИР НА ОСИНОВЕНИТЕ КУЧЕТА“ *утре от 10:00 до 14:00 часа.

  Осиновени от приюта кучета ще доведат новите си стопани, за да демонстрират положителния ефект на кучето и върху двукракия му любимец.

  Едновременно с предоставянето на щастливо припозналите се хора и кучета, ще се проведе и Одомашнителна на открито под надслов „ТЕ СА НЕ ПО-МАЛКО ДОБРИ ОТ ПОРОДИСТИТЕ“.

  Събитието ще се състои под формата на представяне на осиновените кучета пред публика и оценяваща комисия от трима ветеринарни .С провеждане на събитието /кампанията/ се цели:

  – представяне на кучетата от приюта, подходящи за одомашняване;
  – стимулиране на пловдивчани да осиновяват добре социализираните, но непородисти кучета от приюта;
  – оценка ефекта от осиновяването върху кучето и новите собственици;
  – популяризиране ролята на доброволците в приюта при обгрижването и социализацията на животните, както и намирането на дом и стопанин за всяко бездомно куче.

  На пролетния панаир ще присъстват кучета от приюта с придружител/доброволец/ за всяко от животните. На място ще има и ветеринарен лекар от ОП „Зооветеринарен комплекс“, който има готовност за финализиране на осиновяването.
  Организаторите ще съблюдават за спазване на актуалните противоепидемиологични , определени със съответните заповеди на Министъра на здравеопазването и кмета на Община Пловдив.

  За тези, които проявяват интерес: Заповядайте на площадката между Цар Симеонова градина и ул. „Емил де Лавеле“ № 11, над подлеза зад Община Пловдив.

  Абонирайте се за канала на „Забелязано“ в YouTube. Ще видите ексклузивни клипове, репортажи, предавания и интервюта.
  Най-интересното от Пловдив и областта. Щракнете ТУК.

  - РЕКЛАМА -

  Вижте още

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  - РЕКЛАМА -
  - РЕКЛАМА -