20 C
Пловдив
17 юни, 2021
More

  Ангел Стоев поиска всички сигнали за нередности около вота да бъдат докладвани веднага в ръководството на ОД на МВР – и прокуратурата

  Още новини от Пловдив

  Милена Христоваhttps://zabeliazano.com
  Милена е част от екипа на като репортер и редактор от края на 2019г.

  Мерки за обезпечаване на честни набелязаха в съвместна работна среща ръководствата на Областна администрация и ОД на МВР – , в която взеха участие и началниците на РПУ.

  „Всички сигнали за нередности, свързани с опорочаване на вота, веднага да бъдат докладвани в ръководството на ОД на МВР – Пловдив и прокуратурата“ – категоричен бе областният управител Ангел Стоев.

  Заместник директорът на ОД на МВР комисар Петър Тодоров очерта важни проблеми в организацията, които са наблюдавали по време на предишните избори и са затруднили работата на секционните избирателни комисии и органите на реда. Според него е необходимо да се изготви гъвкав график при получаването и доставката на изборните книжа и машините за . Другият важен момент, на който трябва да се обърне сериозно внимание, е транспортът – да се ангажират достатъчно автомобили и да се организира последователност на превоза към районните избирателни комисии с готовите протоколи в края на изборния ден.

  ВИЖ ОЩЕ :  ОП „Градини и паркове“ оформя дърветата в Стария град

  На срещата стана ясно, че ще бъдат спазени всички противоепидемични мерки, според указанията на РЗИ. Ще се търси съдействие от за осигуряване на медицинска помощ, при необходимост, в палатите, където ще се обработват протоколите.

  Абонирайте се за канала на „Забелязано“ в YouTube. Ще видите ексклузивни клипове, репортажи, предавания и интервюта.
  Най-интересното от Пловдив и областта. Щракнете ТУК.

  - РЕКЛАМА -

  Вижте още

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  - РЕКЛАМА -
  - РЕКЛАМА -