Недялко Йорданов чества 80-ия си рожден ден с музикално-театрално представление в Пловдив

„Две жени без да се брои мъжът“ е името на спектакъла, с който Недялко Йорданов ще отбележи своята 80 -годишнина в . Във „фарс мюзикъла“, както е определен от създателите си, участват актрисите и . Режисьор е Недялко Йорданов, музиката е на , аранжимент и акомпанимент .

Представлението е от афиша на Драматичен театър „Иван Димов“ – Хасково и беше отложено заради COVID-19. Новата дата, на която ще бъде играно в Пловдив е 17 юни 2020г. от 20.30 часа в Лятно кино „Орфей“.

Това е много сериозна, шеговита трагикомедия за сблъсъка на две жени в класическите роли на съпруга и любовница на един мъж, който позорно не се появява на сцената.

Действието преминава през различни перипетии с абсурдни на пръв поглед обрати – от жестока омраза към неочаквано приятелство, от общуване с извънземни до криминални загадки и чисто съвременни модерни взаимоотношения и дори политически закачки.

Много смях и много сълзи и много песни, както и един чисто оперен дует.
И в крайна сметка една философска истина, че всичко е временно, че всичко е нетрайно и затова трябва да се живее жадно и ненаситно.

„Заповядайте и няма да съжалявате за времето, прекарано в залата с две шантави и талантливи актриси“, твърдят организаторите. А с удоволствие ще раздава автографи и ще си побъбри с любимата си публика след спектакъла.
Билети на касата на МаскАрт в ДК „Борис Христов“.