20 C
Пловдив
28 юли, 2021
More

  Христо Стоянов, създател на съдържание без аналог | От Пловдив с любов

  Новини от Пловдив и Региона

  От с любов” е рубрика, в която ще ви запознаваме с местни инициативи, личности, предприемачи, бизнеси и всичко, което дава една по-различна стойност или поглед в коловозното ежедневие, в което волю или неволю всеки от нас изпада.

  А кой знае, понякога в едни такива редове, човек може да открие своето ново вдъхновение, страст, смисъл или просто дозата положителна информация за деня.
  За нас е изключителна привилегия да започнем с , родом от Русе, но избрал да живее . От 11 години е управител и собственик на Media Group Ltd, в чието портфолио влизат една от най-популярните онлайн медии за , маркетинг, лидерство, психология и продуктивност lifehack.bg. Сайтът с мисия да съхранява и поддържа позабравените човешки ценности kingsman.bg и клубът с най-полезното съдържание на български MasterHack, който е втората платформа след Капитал. Тя предлага иновативния за Subscription бизнес модел или т.нар. PayWall.

  И, макар позициониран в Пловдив, Стоянов е изградил такава услуга, до която имате достъп от цял свят. Независимо в кой град се намирате или сте българин, работещ в чужбина, а може би пътувате често по бизнес дела, синтезираните материали в различни специализирани направления, намиращи се на онлайн платформата му, са винаги достъпни за вас. Кратките, но съдържателни статии напомнят по-скоро за пищов от студентските години, който да приложите сега, веднага с кратки, точни и ясни инструкции.

  Христо е извървял дългия и труден път да създаде общество, в което информацията е прецизно изчистена и буквално всяка дума носи стойност. Най-новата иновация е секретния клуб за членовете на Lifehack, в който участниците обменят опит, идеи и съвети.

  ВИЖ ОЩЕ :  Театърът на Чарли в Забелязано
  ВИЖ ОЩЕ :  Театърът на Чарли в Забелязано

  Клубът в момента наброява стотици абонати. Но това въобще не е било така преди 11 години, когато е създаден. Единствено упоритостта, борбеността , отдадеността и най-вече пламъкът в сърцето, с който го прави, е довело Христо Стоянов до това, което е днес той и неговият клуб.

  Стоянов е пример за това, че когато вярваш и не се отказваш от заровеното в земята малко зрънце, невидимо за всички останали, които те мислят за луд, 11 години по-късно имаш хубаво, здраво и стабилно дърво в градината, от което береш плодовете на къртовския си, упорит труд.

  А какво по-точно представлява Lifehack, може да разберете от самия Христо тук: https://www.lifehack.bg/brandvoice/manifest/

  Вижте още

  Новини