Фенклубът на Локомотив Пловдив стартира дарителска кампания pLOVEdiv срещу COVID 19!

Фенклубът на Локомотив Пловдив стартира поредна инициатива, която е насочена към Пловдив.
Става въпрос за Клиниката по към УМБАЛ “Св.Георги” , на която искат да подобрим материалната база , както и да осигурят качествени предпазни средства.

Тази помощ ще подобри качествтото на медицинските услуги, а също така и комфорта на пациентите,които се лекуват там.

„Фокусът на кампанията е насочен към закупуване на оборудване, реанимационни легла и консумативи. Всичко,което е набелязано е съгласувано с лекаракия екип на клиниката и извънредната ситуация, в която се намираме в момента.

Използвали сме платформата Хелпкарма за популяризиране на кампанията.

Ще организираме различни онлайн събития, с което да привлечем максимален брой дарители и да доведем кампанията до нейния успешен край.“ споделят момчетата.

pLOVEdiv срещу COVID 19! : https://bg.helpkarma.com/campaign/plovediv-sreshtu-sovid-19-1355

УМБАЛ “Свети Георги” ЕАД, е най-голямата самостоятелна болнична институция в България. В съчетание със стратегическото си географско разположение, болницата е център на здравни грижи не само за Южна България, а е и от национално значение.

„Ето защо от Клубът на привържениците на Локомотив Пловдив решихме да протегнем ръка и да се свържем с болницата, за да разберем какви са належащите нужди и какво реално може да бъде закупено в момента, предвид дефицита в световен мащаб на много от необходимите консумативи и апаратура.

Застанете до нас и заедно имаме реалната възможност да осигурим: оборудване, реанимационни легла и консумативи (видеоларингоскоп, бактерицидни лампи, професионални небулизатори и др.). Болницата има неотложна нужда от тях!“

Днес медицинските работници са на фронтовата линия в тази битка и се борят самоотвержено за нашето утре! Нека ги подкрепим!

Вашата помощ за Клиниката по инфекциозни болести на УМБАЛ „Свети Георги“, Пловдив, е безценна инвестиция в бъдещето на всички нас и на нашите деца.

https://bg.helpkarma.com/campaign/plovediv-sreshtu-sovid-19-1355