20 C
Пловдив
28 юли, 2021
More

  Безплатно посещение на деца до 7 г. в Природонаучния музей през уикенда

  Новини от Пловдив и Региона

  Забелязано в Пловдивhttp://zabeliazanovplovdiv.com
  Забелязано в Пловдив предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си. При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

  Идните събота и неделя – 16 и 17 януари отново ще бъдат за в Регионалния природонаучен музей – . Всички малчугани до 7-годишна възраст ще посещават експозицията и ще могат да участват в ателиета за оцветяване и подреждане на пъзели на .

  Посетителите ще се потопят в  най-богатия аквариум в страната с едни от най-интересните риби в света и ще се докоснат до екзотичния свят на влечугите и земноводните в терариума.

  Музеят ще приема до 30% от максималния брой посетители и то при строго спазване на противоепидемичните – минимална дистанция от 2 метра и задължително поставена предпазна маска на лицето. От музея се обръщат с молба към всички гости да проявяват разбиране и търпение, когато е необходимо.

  ВИЖ ОЩЕ :  Младежи от различни религии и култури ще изпратят общо послание за приятелство

  Вижте още

  Новини