20 C
Пловдив
17 октомври, 2021
НачалоНовини от България и Света30 години данъчна администрация

30 години данъчна администрация

- РЕКЛАМА -

На 11 октомври 1991 година, с Постановление на Министерски съвет № 200, данъчната администрация в България е обособена като самостоятелна структура. През тези 30 години Агенцията непрекъснато се развива като постепенно се превръща в стабилна институция, която е партньор на гражданите и бизнеса, като улеснява доброволното изпълнение на техните данъчно-осигурителни задължения и събира приходи в хазната.

През годините десетки хиляди служители са преминали през различните структури на приходната агенция. Агенцията се гордее с изградените традиции, да инвестира време и ресурс във формирането на служителите като професионалисти, които работят в партньорство с клиентите. В момента в пловдивската дирекция продължават да работят 40 служители, които са в Агенцията от самото ѝ създаване.

„Вие сте една от градивните единици в данъчната администрация, отдадени, лоялни и отговорни. Благодарение на вас и вашия дългогодишен опит, и изграден професионализъм, предаван през годините на новопостъпилите колеги, доверието на клиентите в приходната администрация продължава да нараства“ с тези думи на г-н Венелин Найденов директор на ТД на Пловдив се обърна към служителите на състоялото се кратко събитие, по повод 30-тата годишнина в пловдивската дирекция.

 

Вижте още