ДФ 112 Пловдив търсят доброволци

ДФ 112 Пловдив търсят доброволци

Всеки човек, който се нуждае от доставка на храна и медикаменти, може да се свърже с доброволците и на тяхната страница във Facebook. Там е публикувана и много друга полезна информация.

Припомняме, че ДФ ПЛОВДИВ 112, съвместно с Община започва набирането на доброволци за логистични задачи, свързани с мерките за овладяване на епидемията от COVID-19.
1) Желаещите трябва да са здрави на първо място – без температура, кашлица и други симптоми. Да не страдат от хронични респираторни, кардиологични и диабетни заболявания.
2) Възраст от 18 до 50 години
3) Желателно е да разполагат с лични предпазни средства – ще се опитаме да набавим ако на някой нещо липсва, но разполагаме с ограничен ресурс. Нужно е да имате: Очила, Маска, Ръкавици, Желание да помагате безвъзмездно на хора в нужда.
4) Наличието на МПС е добре да се отрази в документа, който ще изпратим за попълване на желаещите, уточняваме, че няма как да покрием горивото, така, че изборът е ваш за това.
5) Екипите ще се състоят от 2-ма човека.
6) Всички записали се ще преминат ЗАДЪЛЖИТЕЛНО инструктаж в нашата база, ще попълнят декларация за съгласие и ще получат временена карта, удостоверяваща, че са част от организацията ни.

За контакти можете да пишете на страницата им.